DUNKIN' DEN HAAG

DUNKIN' DEN HAAG Coffee , Donuts & More

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 384 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dunkin' Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

11 mrt 2022 om 21:42 Geen complete bestelling ontvangen !!!
22 feb 2022 om 20:20 Dramatisch!!!! Donuts waren duidelijk te zien over DATUM! nooit meer!!
21 feb 2022 om 14:09 Donuts waren lekker en bet drinken ook, bezorger was gewoon op tijd en vriendelijk
19 feb 2022 om 18:53 Smaakte lekker
12 feb 2022 om 15:29 Jaaaa,superleuke doosje!!! Als ik dat had geweten, wilde ik ze allemaal apart voor Valentijns cadeau wat ik straks ga overhandigen.
22 jan 2022 om 6:09 Eindelijk een ECHTE classic glazed donut, zoals het origineel. Die gesuikerde variant bij de super is een afknapper
15 jan 2022 om 18:19 De bezorgtijd komt niet overeen met de 30/45 min die wordt aangegeven voordat je je bestelling plaatst , maar was bij ons ruim 1 1/2 uur. De donuts waren ook anders dan de afbeelding maar wel oké .
8 jan 2022 om 23:49 het had hier 19:00 moeten maar het heeft langer geduurd
8 jan 2022 om 11:13 Snel geleverd en hele avondteam heeft er weer van genoten.
5 jan 2022 om 16:46 Completely messed up order. Ik kreeg donuts die ik niet eens gekozen had. Kleine moeite om de klant te bellen en te vragen welke overige smaak die wilt, maar nee. Too big of a deal. De bezorger was daarentegen erg vrolijk en vriendelijk.
27 dec 2021 om 17:36 2 koffie en 2 donuts besteld, krijg ik geen suiker en roerstaafjes bij de koffie echt zeer slecht, daardoor was de koffie niet te zuipen! Het was erg prijzig! Ik bestel hier nooit meer!
25 dec 2021 om 16:20 Kwam een donut tekort. Jammer maar goed, 150 kcal minder.