DUNKIN' DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 395 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dunkin' Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 20:57 ik kreeg in me drinken niet eens een smaakje ik dronk water met ijs blokjes was echt 1% smaakje
16 nov 2022 om 21:54 Om 18.03 kreeg ik de melding dat het bezorgd was. Terwijl het eten pas om 18.51 daadwerkelijk geleverd is. 18.03 al contact opgenomen met de service maar nooit meer wat van gehoord.
24 sep 2022 om 16:55 Wat een vreselijke ervaring zeg. Ze zijn een koffie vergeten te bezorgen (4, 80) Kan gebeuren dacht ik. Mijn vriend belt netjes op en vraagt of het alsnog wordt bezorgd. Een medewerker zegt doodleuk dat we klacht in kunnen dienen bij Thuisbezorgd.
13 sep 2022 om 14:57 Super
21 aug 2022 om 14:02 Heb besteld met een aangegeven tijdstip, maar toch 20 minuten later bezorgd. Wanneer ik contact opneem, werd het toevallig opgehaald door de bezorger maar toch weer te laat bezorgd. Dit is de zoveelste keer dat het zo laat bezorgd wordt.
27 jul 2022 om 22:27 Eerste keer besteld bij Dunkin. Had een hoge verwachting, echter teleurgesteld. Qua kwaliteit vergelijkbaar met Albert Heijn. Collega werd ziek.
5 jul 2022 om 23:18 Sent the wrong order and claimed they called me but I didn’t get any calls
2 jul 2022 om 15:04 Great delivery person , big smile .
11 mrt 2022 om 21:42 Geen complete bestelling ontvangen !!!
22 feb 2022 om 20:20 Dramatisch!!!! Donuts waren duidelijk te zien over DATUM! nooit meer!!
21 feb 2022 om 14:09 Donuts waren lekker en bet drinken ook, bezorger was gewoon op tijd en vriendelijk
19 feb 2022 om 18:53 Smaakte lekker